Τα «OSTRIA VENTO» αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής και για τις 4 εποχές του χρόνου. Βρίσκεται σε άριστη τοποθεσία Πολλώνια Οικισμός Πελεκούδα στην Μήλο συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα.

Επίσης, πολύ κοντά βρίσκονται, τα καταστήματα, εστιατόρια καφετέριες, και φυσικά οι πανέμορφές παραλίες, οι διαδρομές είναι ολιγόλεπτες.

Ελάτε να απολαύσετε τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας.

Διαθέτουν πανοραμική θέα.

Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια στο κέντρο του νησιού, καλύπτοντας στο μέγιστο δυνατό την άνετη διαμονή σας.

Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ο οικιακός εξοπλισμός και ο ιματισμός που διαθέτουν.

Πάντα φιλικά και φιλόξενα καθ' όλη την περίοδο του χρόνου, φροντίζουμε με μεράκι και αγάπη τις ξέγνοιαστες διακοπές σας.

Σε καθημερινή βάση οι συναλλαγές μας στηρίζονται στις βασικές αρχές μας, λειτουργούμε με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και ευσυνειδησία.

Με τις αρχές μας εδραιωθήκαμε και συνεχίζουμε δυναμικά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολλώνια, Μήλος, Κυκλάδες, 84800

2287041475  6976957287

 2102613095 (Χειμώνα)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα Επικοινωνίας

Γενικός υπεύθυνος: Διβάνη Ελπίδα

Ειδικές Εκπτώσεις – Προσφορές

Εναρμονιζόμαστε πλήρως με το κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο των ημερών μας και παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές σε:

» Ανέργους
» Συνταξιούχους
» Πολύτεκνους
» Άτομα ηλικίας έως 35 ετών
» Ήδη πελάτες μας

Διατηρούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ειδικά πακέτα προσφορών, επικοινωνήστε μαζί μας και άμεσα θα σας ενημερώσουμε.